Cruising in Saas Fee!!! - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Marleen Eijnden - WaarBenJij.nu Cruising in Saas Fee!!! - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Marleen Eijnden - WaarBenJij.nu

Cruising in Saas Fee!!!

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Marleen

28 Januari 2007 | Zwitserland, Bern

Vandaag weer gesnowboard…en foto’s gemaakt. Dus jullie hebben weer wat te kijken. Samen met Tanja en Simona ben ik de berg opgegaan en lekker gaan cruisen.

• 28 Januari 2007 - 21:04

Sas:

Joris heeft 2 weken geleden ook voor het eerst op een snowboard gestaan. Afgelopen week ook weer een week, maar is donderdag toch maar weer op de ski's gegaan, na een gekneusde rib en een blauwe knie...door het ijs...hihi. Schijnt wel echt leuk te zijn om te doen, maar wel veel sneeuwhappen. Ik begin er maar niet meer aan. Ik houd het gewoon bij skiën !! Doei, Sas

• 28 Januari 2007 - 21:54

Volle Ome Loek:

is dit nou werken of een luxe vakantie waar je ook nog geld toekrijgt?
    Ik denk beide !!
    geniet ervan zou ik zo zeggen en volgens de foto's en verslagen doe je dat ook.
    Dus sukses en veel plezier

• 29 Januari 2007 - 09:57

Moniek:

Leuke gezellige foto's.Je moet eens weten wat een zin ik heb om te komen.
    Moniek

• 31 Januari 2007 - 16:07

Jan:

Hoi Marleen,

Fijn, dat je het zo naar je zin hebt daar in Zwitserland. Cool ook (letterlijk ook wel) om die foto's van jou en je vrienden op ski en snowboard te zien. Heel veel (sneeuw)plezier nog toegewenst!
    Ciao, Jan

• 04 Februari 2007 - 16:24

AJ:

ik mis wel de mooie foto's waarin je lekker met je snufferd in de sneeuw ligt!!! Ik moest het wel ontgelden op je site!!!!! Maar ziet er heerlijk uit had er graag bij geweest hele dikke kus

Marleen

Vanaf 1 december 2006 zal ik een heel seizoen doorbrengen in Saas Fee (Zwitserland). Ik ga daar werken bij Eskimos Ski & Snowboardschool (http://www.eskimos.ch/). adres: Haus Santa Fee, 3906 Saas Fee, Zwitserland. telnr: +41 79 285 3236

Actief sinds 01 Nov. 2006