Oud & nieuw
Door: Marleen
Blijf op de hoogte en volg Marleen
08 Januari 2007 | Zwitserland, Bern
Hoop dat jullie een fijne jaarwisseling gehad hebben. De mijne was heel gezellig. Eerst hebben we met een aantal collega’s raclette gegeten thuis. Rond een uurtje of 11 ’s avonds zijn we naar een ander appartement gegaan van andere collega’s en hebben daar het nieuwjaar gevierd. Er waren zo’n 30 man (meeste van Eskimos plus nog een paar anderen), we hadden muziek en een heel aantal flessen champagne om het nieuwe jaar in te luiden. Ik heb het niet heel laat gemaakt, want ik moest 1 januari gewoon weer ’s ochtends op de piste staan.
De afgelopen week was het super druk in Saas Fee. Alle hotels en appartementen zaten vol, en dat was op de piste en bij de liften goed te merken. Zo mooi weer als we hadden met kerst, zo slecht was het deze week. 2 januari waren zelfs alle liften gesloten in verband met storm. Verder heeft het bijna elke dag wel een heel klein beetje gesneeuwd, maar te weinig om echt van nut te zijn. De pistes bovenin zijn wel echt super om te skiën.
Op donderdag had Eskimos een BBQ in de sneeuw georganiseerd voor de gasten. Ik was er ook bij om mee te helpen. Eerst een hele lange wandeling met fakkels door het bos totdat we bij een heel klein houten hutje kwamen midden in het bos. Andere Eskimo’s hadden al een kampvuur gemaakt en alle spullen klaargezet. Het was heel gezellig, maar na zo’n twee uur daar geweest te zijn, roken mijn kleren echt gigantisch naar BBQ. En nu een halve week later, ruiken mijn skikleren nog steeds een klein beetje naar rook, ondanks dat ik iedere dag in de wind op de latten sta.
Het werken bevalt me nog steeds heel goed, heb tot nu toe alleen nog maar privé lessen gedraaid waarvan veel ook gevorderde lessen, waardoor ik zelf ook veel aan skiën toe kom.
Helaas gaat het met mijn knie wat minder goed. Ben twee weken geleden op straat uitgegleden met mijn skischoenen, waardoor ik mijn binnenband van mijn rechterknie flink heb verrekt. Sindsdien is mijn knie stijf, klein beetje dik en doet het pijn met skiën. Het gaat nog wel, maar het zit er niet in om volgende week naar Oostenrijk te gaan, waar ik een toelatingstest zou doen voor de Staatliche ski opleiding. Dat is echt balen, maar is denk ik toch wel een goede beslissing.
Tot een volgende keer. Check de foto’s ook van oud & nieuw en van BBQ.
Veel liefs Marleen
09 Januari 2007 - 12:13
Monric:
lieve marleen. jij ook een heel gelukkig nieuwjaar. -
09 Januari 2007 - 15:42
Ad En Else:
Hai Marleen , ook voor jouw een prachtig nieuw jaar en veel beterschap met je knie.
Liefs Ad en Else -
11 Januari 2007 - 22:18
Suzannetje:
Hey Lieve Leentje,
Ziet er gezellig uit die bbq in de sneeuw, maar wel brrrrrr koud.... maar mooie muts, leuk!
Gaat het al wat beter met je knie? Heb je nog steeds leuke lessen en komt AJ volgende week of moet hij werken? Hoop het wel voor jullie, anders is het dubbel pech.
Heb ondertussen een nieuwe fiets, hij is super fijn, hopen dat deze wel blijft staan. Lekker bijna weekend, morgen ga ik gezellig bij Sigrid en haar vriendje eten en zaterdag is het feestje van Ralf en Siets. Leuke weekend vooruitzichten dus.
Kus Suusje,
en de groetjes aan je collegaatjes.