Weer veel werken - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Marleen Eijnden - WaarBenJij.nu Weer veel werken - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Marleen Eijnden - WaarBenJij.nu

Weer veel werken

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Marleen

22 Februari 2007 | Zwitserland, Bern

Hallo,

heb hier ontzettend drukke weken. Maar dat is wel lekker werken. Deze week zijn er heel veel Nederlanders in Saas Fee en ik heb deze week ook een aantal privé lessen te geven aan Nederlanders. Heerlijk om ook een keer je eigen taal te mogen spreken, want ik begin het Nederlands behoorlijk te verleren. Hier een paar foto's van mijn lessen.
Over 2 dagen komt Anne hier naartoe, samen met een vriendin, Anne-Karin. Echt gaaf om haar eindelijk weer te zien.
En dan een weekje later komen papa, mama en Suus.
Dus alleen maar leuke vooruitzichten. Check de fot's maar en tot snel.

Liefs Marleen

• 22 Februari 2007 - 22:13

Anne & Anna-karin:

Lieve Mighty, SUPERRRR veel zin jouw kant op te komen, ga je eindelijk weer zien, en lekker lol hebben, kan niet wachten!! AK heeft ook echt super veel zin (goede)!! tot heeeeel snel, veel liefs en dikke kussen van ons

• 23 Februari 2007 - 15:04

PPeter:

Hi die Marleentje,

ik krijg steeds meer zin als ik al die sneeuw zie. Hier in Rochester sneeuwt het ook, maar ik hoop dat mijn terugvluchten er niet door worden belemmerd. Ik ga zo naar vliegvled en zie daar verder. Heb nog een week om thuis te komen, voordat we naar Saas vertrekken. Moet lukken.
    Veel succes met je drukke werk nu; wel lekker voor je dat je veel lessen hebt.
    Liefs en kus, pPeter.

• 03 Maart 2007 - 09:39

Paul:

heey Marleen!!

super gave foto's!! zo te zien heb je t heerlijk naar je zin daar ;) geniet er nog maar lekker van!!! en werkse natuurlijk :)

xxx paul

• 09 Maart 2007 - 14:04

Lode:

Eey Marleentje,

Alles goed? Ben net terug uit Zell. Was opzich dikke prima, sneeuw was ok. Wel veel nepsneeuw... maar het was ook weer ouderwets gezellig...
    Wanneer kom je naar NL? Dan moete we maar snel x paar drinke!!

Dikke zoen,
    L()DE

Marleen

Vanaf 1 december 2006 zal ik een heel seizoen doorbrengen in Saas Fee (Zwitserland). Ik ga daar werken bij Eskimos Ski & Snowboardschool (http://www.eskimos.ch/). adres: Haus Santa Fee, 3906 Saas Fee, Zwitserland. telnr: +41 79 285 3236

Actief sinds 01 Nov. 2006